сряда, 22 април 2020 г.

Малинов пълнеж за торти

Малиновия пълнеж за торти е много лек и приятен. Шоколад и малини е идеалната комбинация, затова ако използвате този пълнеж в комбинация с друг, то другия може да бъде шоколадов мус. Съответно намалете продуктите на половина, защото този пълнеж е достатъчен за два слоя, за торта с размер 24 см. Можете също така да комбинирате с шоколадов блат, получава се много добре. В тази рецепта използвам малиново крема сирене тип Philadelphia. Ако не намерите такова, то може да използвате натурално и да увеличите грамажа на малините двойно, или да си направите като към натуралното крема сирене добавите около 50 мл малиново пюре и разбиете до еднородна смес.


Малинов пълнеж за торти

Необходими продукти:
400 мл сладкарска сметана
50 мл захар
400 гр малиново крема сирене тип Philadelphia 
50 гр. малини (пресни или замръзени)

Разбийте сметаната и захарта до пухкавост. Добавете крема сиренето и разбийте до еднородна смес. Разстелете пълнежа между блатовете и разпределете малините върху пълнежа. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар